maandag 18 juli 2011

Home sweet home 8Al een hele tijd ben ik op zoek naar een andere tafel voor de woonkamer.Onze was ovaal en niet zo praktisch als er bezoek kwam,ook veel te breed zodat we er moeilijk langs konden lopen.
Zaterdagnamiddag,na enkele kledingzaken bezocht te hebben,wou ik nog even langsgaan bij TROC (tweedehandswinkel).En daar stond ze hé...een pracht van een kloostertafel,2,60m lang,90cm breed...Eerst naar huis om te kijken of ze niet TE lang was maar het was snel beslist,we zijn ze gaan kopen (voor 570 EUR).Ontzettend blij ben ik ermee,net zoals iedereen hier ten huize Baklicharov...Nu nog op zoek naar de juiste decoratie en het plaatje klopt !!

6 opmerkingen:

 1. wauw dat word gezellie daar aan die tafel, het gewei vind ik ook helemaal geweldig, zelf geschoten ? , geniet ervan, liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Liesbeth,

  oh hebben jullie dat ook dat je denkt, maar neen we nemen een kleine tafel, maar toch is dat niks en neem je al gauw een groter model hé, hier is de eettafel altijd omgetoverd tot ..tja tot wat eigenlijk...bureau, tekentafel, knutseltafel, naaitafel,...altijd ligt er wel iets op dat niet hoort :-))

  je hebt een prachtige tafel gekozen !

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dijk van een tafel. Prachtig. Hoe hebben jullie deze in vredesnaam vervoerd en door de deur gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. moooiii,fijn toch zo,n grote tafel,staat erg mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jullie zo blij zijn met de tafel, hij past mooi bij de rest van jullie huis!

  BeantwoordenVerwijderen