vrijdag 28 oktober 2011

Diagnose...of toch niet


Gisteren dus naar het ziekenhuis geweest voor een EMG om een diagnose te stellen ivm mijn polsen.Dokter dacht aan Carpaal tunnel Syndroom,maar ik was er in feite al van overtuigd dat het dat NIET was. Tijdens het onderzoek werd mijn opinie al bevestigd,geen carpaal tunnel! Blij aan de ene kant maar toch ook wat onzekerheid aan de andere kant.Wat is het dan wel?? Ze denken aan een soort van Schrijfkramp,dus een overbelasting van de hand- en vingerspieren wat ook tot pijnlijke gewrichten kan leiden (bij mij dus polsen en beginnend rechter elleboog). Als medicatie moet ik nu een magnesium en Vit.B preparaat nemen (wat nogal meevalt,geen echte medicatie,louter supplementen).Een maandje nemen en kijken wat het resultaat zal zijn...Afwachten dus maar! Belasting ook wat verminderen maar pc mag terug (joepie!!).
Nu gaan we eerst genieten van een verlengd weekendje,kids hebben een weekje herfstvakantie dus...ontspannen is de boodschap!

7 opmerkingen:

 1. Daar moet je dan maar aan geloven toch? Van deze nood een deugd maken, er lijken me ergere dingen... Beterschap en geniet even lekker met je kids!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte en een fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heb je geen last met haken enzo, want dat doe je toch ook welens?
  Ik hoop voor je dat het helpt!
  Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oke, gelukkig niks ernstigs, ik moet ook magnesium slikken voor mijn been, ik heb steeds een soort kramp in mijn been of het lijkt op groeipijn, ik kan de pijn moeilijk beschrijven maar het lijkt wel te helpen.
  maarre welkom terug.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Liesbeth,

  Hopelijk helpt de magnesium en vit B je en is het niks te ernstig hé, sterkte!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je weer aan de computer mag!
  en ook fijn dat het(hopelijk) met supplementen kan opgelost worden..
  geniet van de herfstvakantie!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen