zaterdag 10 december 2011

Examens


Dinsdag gaat hij van start,voor de allereerste keer.Wel spannend (maar eerder voor mama dan voor hemzelf). Georgi ziet het volledig zitten en maakt zich er totaal niet druk om!
Gisteren nog een laatste rapport gekregen (met een schitterend resultaat:91,8%) dus nu maar hopen dat de examens ook zo vlotten. Natuurlijk begint hij met zijn hoofdvak Latijn,geen probleem volgens hem,op een paar uurtjes geleerd.Voordeel is dat hij dat heel graag doet...
Mama gaat hier verschillende kaarsjes laten branden als hij op school zit om examens af te leggen maar in de namiddag ook samen genieten van een gezellige pauze tussendoor.Telkens thuis om 12.00u dus tijd genoeg om te leren en...tussendoor wat te ontspannen (maw koffieklets met mama,pingpongen met papa).
Dus Georgi,doe je best de komende dagen,VEEL SUCCES !

4 opmerkingen:

 1. super spannend,zet hem op Georgi zo aan het rapport te zien komt het helemaal goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes ermee Georgi en mamma ook sterkte ermee hoor! Hier branden de kaarsjes ook volop als er belangrijke toetsen/examens gedaan moeten worden....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij duimen mee hoor,en mama 't zal wel lukken met zo een flinke zoon! groetjes van oma en opa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja. Die eerste keer is wel spannend. Ondertussen heb ik daar geen stress meer van. Iris en Vincent zijn donderdag begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen