woensdag 22 februari 2012

Eerste keer op het ijs

07.30uur 's morgens dit beeld zien,laat de dag voor mij goed starten.Het is slechts van korte duur maar de kleuren zijn prachtig!In elk geval een moment om van te genieten...


Vanmorgen ,na een goed ontbijt,ben ik dan met de kids richting ijspiste gereden. Vroeger ging ik vrij vaak schaatsen (maar ik spreek nu wel van ongeveer 25 jaar geleden),maar Georgi en Nikolai hadden nog nooit op schaatsen gestaan. Voor mezelf was het,na 25 jaar,toch ook wel wat spannend,zou het nog lukken ?? Maar blijkbaar verleer je dat niet,eerste 5 minuutjes was wat wennen maar daarna ging het vrij vlot.
Georgi had het ook snel onder de knie,voor Nikolai bleek het wat moeilijker te zijn,maar dat lag eerder aan het feit dat hij veel te geweldig is,denken dat je onmiddellijk kan vliegen over het ijs met als gevolg dat er heel wat acrobatische toeren te zien waren. Gelukkig geen valpartijen. Maar...het was een geslaagde voormiddag,voor herhaling vatbaar.

Verder blijven we volhouden met onze loopsessies,zondag 25 min.in het park en gisteren ook. Straks ga ik mij eens wagen aan 30 min. Enkel spierpijn thv de adductoren (binnenzijde dijbeen) stoort me wat,ook nooit eerder gehad, maar hopelijk is dat vlug van voorbijgaande aard!

2 opmerkingen:

  1. wat leuk en wat goed zeg, ik waag mij niet meer op de schaatsen hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat jullie zo genoten hebben... lekker hè, weer zo even op de schaats!!

    BeantwoordenVerwijderen