zaterdag 26 januari 2013

We zijn er terug !!

Examen voorbij...Afwachten nu maar op de resultaten,zal nog spannend worden!

De laatste sneeuw (hopelijk) is hier vandaag gevallen,ondertussen is de temperatuur weer langzaam aan het stijgen. Houden zo,op naar de lente. Maar het was mooi die sneeuw...

Een 3tal weken geleden eens geprobeerd granaatappel te zaaien...en het blijkt wel te lukken. Er komt iets piepen,ben wel benieuwd of het verder gaat groeien,het schijnt echt een mooie plant te zijn.
Onze Renni kan genieten van die sneeuw maar vindt het in de woonkamer toch zo gezellig,ze zit steeds fier in "haar" zetel,klaar voor de camera...En de parkietjes geven zich ook van hun beste kant,het is soms een gekwetter van jewelste maar...dat brengt wat sfeer in huis. Leuk zo!


Vanmiddag even een andere lamp in de woonkamer gehangen,de oude hanglamp mocht plaats maken voor een 4tal spots,geeft een gezellig sfeertje weer,totaal onverwacht,maar spijtig genoeg niet op foto vast te leggen. Daarom gewoon maar een fotootje zo van de woonkamer.


Nu gaan we weer een rustiger leventje tegemoet,voorlopig zonder die "studiestress",voelt echt wel heel relaxed aan...Geniet nog allen van een fijn weekend!!2 opmerkingen: