donderdag 28 maart 2013

Vooruitgang

Langzaam komt er vooruitgang in de tuin. Terras is gegoten,hopelijk kunnen we volgende week de jacuzzi verhuizen.De houten tegels liggen alvast klaar en...ik denk dat het best wel mooi gaat worden.


Vandaag hebben we ook nog 2 heidematten geplaatst waar dan enkele klimplanten tegenaan kunnen. Enkele klimopscheuten steken al in de grond. Groeien nu maar !!



Lavendel staat in de keuken te wachten om geplant te worden

En in de praktijk nog een leuk klimopplantje gezet,geeft weer direct een ander sfeertje.

De voorbije dagen heb ik wel al veel pijn gehad aan mijn voet,zondagavond ben ik namelijk tegen een fitnesstoestel gelopen hier in de praktijk (met blote voeten) met als gevolg een afrukkingsfractuur aan mijn middenvoet (werd maandag op de spoedafdeling geconstateerd). Gelukkig geen gips omdat ik kinesitherapeute ben en mijn lichaam zelf goed zou moeten kennen en dus ook pijn(door overbelasting) snel zou moeten vaststellen MAAR niets is minder waar. Ik ben nu eenmaal een bezige bij die moeilijk stil kan zitten,heb dus al veel pijn gehad,vooral 's avonds. En het stappen vlot ook nog niet echt...Maar ja,dat zal ook wel beteren ,4 weken hebben ze me gegeven om te rusten...


3 opmerkingen:

  1. Oeps! dat klinkt pijnlijk!
    Ik hoop dat het snel wat beter gaat met die voet!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ét gaat zeker mooi worden zo te zien,toch af en toe eens rusten hoor of vier weken worden er.......groetjes mama

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ai. Pijnlijk. Hopelijk is het snel beter en binnenkort kan je lekker genieten in de Jacuzzi.

    BeantwoordenVerwijderen