woensdag 19 juni 2013

Aftellen naar...

...de vakantie ! Nog een 10tal daagjes en we kunnen erop uit! Wat rondtoeren in Italië,lekker niets doen,genieten van de omgeving...2 weken zijn we weg... Dringend beginnen alles klaar te leggen want de laatste schooldagen zijn meestal hectisch maar...route staat op papier,overnachtingsplaatsen ook zo ongeveer...

Eerst nog wat genieten hier thuis.2 vazen gevonden afgelopen zondag op de rommelmarkt.Eentje heeft zijn plaats gevonden op het terras,de andere weet ik nog niet goed.Een likje verf erop misschien? Iemand tips??


Hopelijk wordt het vandaag ietsje minder warm,gisteren was niet te houden hier. Toch nog wat fotootjes gemaakt op het terras,eindelijk komt een eerste roosje heel voorzichtig tevoorschijn.

En mijn "kruipertje" wordt druk bezocht door bijen.Spijtig genoeg vlogen ze steeds weg als ik eraan kwam...

Van de kruiden geniet ik nog het meest,we hebben rozemarijn,bieslook,basilicum en tijm staan. De bloempjes van de tijm vind ik prachtig.
Mijn lievelingsbloempjes,samen met lavendel.De geuren die 's avonds vrijkomen,zalig gewoon...


Een fijne dag nog gewenst!

3 opmerkingen:

 1. geweldig genieten he? , een hele fijne vacantie gewenst, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw dat is al bijna,wij moeten hierna nog 2 weken school en dan over 5 weken gaan we ij weg,heerlijk ik heb er zin in
  geniet van je voorbereiding of moet ik zeggen sterkte met de voorbereidingen want het is altijd wel een heel geregel voordat je weg bent he,bij ons wel altijd.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier moeten we nog 4 1/2 week wachten tot het vakantie is.
  Maar ik heb er niet zo'n moeite mee, lekker tot eind augustus vakantie.
  Wij gaan niet weg, manlief heeft natuurlijk net een nieuwe baan.
  Maar we zullen onze tijd wel vol krijgen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen