donderdag 21 augustus 2014

Een gewone dag...

... waar we niets speciaals om handen hebben. Genieten van de kleine,alledaagse dingen... Zeker dat "genieten" is heel belangrijk in ons leven.
Vandaag ook afscheid moeten nemen van een goede bekende,51j jong. Het leven is soms zo oneerlijk maar...het gaat verder. Even stilstaan dus bij het mooie rondom ons.


Genieten van de zon,van elkaars gezelschap...


En wij,wat uurtjes relaxed doorbrengen op het terras ,in de veranda...Boek of breiwerk bij de hand.

Nieuw project,een warme deken voor de koude avonden...


4 opmerkingen:

 1. En het lijkt me vooral zo fijn om in die veranda te zitten met al dat glas tijdens de dagen dat het buiten te kil is maar wel de zon zich laat zien.
  Nou is het bij mij niet zo dat ik de hele dag loop te denken met m'n hoofd in de wolken van sjonge,sjonge,sjonge wat geniet ik toch en het van de daken schreeuw.
  Maar ik ben wel een tevreden mens en zeg vaak:als ik het zó mag houden zoals ik het nu heb,teken ik ervoor.
  En toch zijn er mensen in blogland die mij niet volgen en nog nooit één enkele reactie achtergelaten hebben en toch in reactie bij de ander beweren dat ik jaloers zou zijn(hahaha,ik lach daarom)
  en dit alles naar aanleiding dat ik eens niet ergens in een reactie schreef dat ik het fantastisch,leuk,lief en aardig vond(zoals gebruikelijk,) maar die dame aansprak op haar vaak ontevreden en denigrerende manier van schrijven,terwijl ik haast zeker weet dat zij wat financiën betreft helemaal niks te klagen heeft,althans daar lijkt het niet op.
  Nee,laat mij het dan maar wat minder armslag hebben maar ik mopper niet en voel mij een zeer tevreden mens met wat ik heb.

  Het is altijd vreselijk wanneer jonge mensen uit het leven gerukt worden,bij mij in de straat vier jonge mensen in nog geen jaar tijd,ik zag mijn andere buurtgenoten vaker in het crematorium dan dat ik ze buiten tegen kwam voor gezellig praatje.

  Tegen de tijd dat het gaat winteren heb jij je warme dekentje zeker en vast al klaar,
  maar eerst hoop ik nog te genieten van nazomerse dagen.

  Lieve groet en genietse!!!
  Ger


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk genieten onder het glas lijkt me super met dit weer. Triest, 51 is nog niet oud.
  Hier is een paar weken terug een jonge man van 32 overleden nadat hij een koe zou redden uit de sloot. Zijn vrouw zat op de trekker, zij hielp haar man de trekker kantelde boven op haar eigen man, een drama. Pas 6 jaar getrouwd en een klein kindje van 1,5.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sterkte met dit verlies ,en ja genieten moeten we echt elk moment van de dag,ik vind dat nog best moeilijk,ik moet dat ook zeker veeeel vaker doen.

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd met jullie verlies, en ja je hebt gelijk, het leven gaat door. Het maakt je alleen wat bewuster van alles om je heen en dat is goed. Genieten van de kleine dingen, o zo belangrijk...
  Je bent een heerlijke omslagdoek aan het breien, heel fijn voor de komende koude tijd...
  Fijn weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen