woensdag 7 maart 2012

Van alles wat

Veel nieuws valt er niet te melden,alles gaat hier zijn gewone gangetje. We zijn bijna volledig hersteld van de luchtweginfectie,nu nog hopen op wat beter weer en we kunnen de lente weldra verwelkomen...


Ondertussen blijven mijn plantjes mooi groeien,het vlijtig liesje in een recordtempo(die moet ik dit weekend dringend weer verplanten) en de geraniums volgen op een langzamer tempo (maar daarom niet minder goed). Ik kijk al uit naar de zomer,zal een mooie bloemenpracht worden!



Vandaag heb ik me ook de eerste keer eens gewaagd aan de aankoop van een elektrisch toestel in de A.L.D.I.,nl.een friteuse.De onze heeft al verschillende jaartjes achter de rug,functioneert nog wel maar een nieuw toestel was welkom.Heb het vanmiddag al uitgeprobeerd en enkel één minpuntje gevonden,het frituurmandje is heel wat kleiner dan onze andere,met als gevolg minder frietjes in één keer kunnen bakken en het uitschudden lukt me ook nog niet zo goed. Ben eens benieuwd of ik even tevreden ga zijn erover als de andere,misschien vlot het volgende keer beter.
Onze kids zijn momenteel heel veel bezig met hun Rummikub (kubus),de normale kunnen ze maken en nu hebben ze er ook een ander model bij. Hiervoor is er wel nog wat oefening vereist maar...dat zal hun binnenkort ook wel lukken! Leuke bezigheid in elk geval...

3 opmerkingen:

  1. IJverig ben je, met al die plantjes.
    Je bent er lekker op tijd mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk die plantjes en fijn dat jullie weer zijn opgeknapt,leuk die kubussen ik deed het vroeger ook heel veel maar het lukt mij niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je plantjes het zo goed doen.
    Ik zaai altijd ter plekke, heb er geen ruimte voor om ze binnen neer te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen