zondag 8 april 2012

Gewoon een heel leuk dagjeVanmorgen al vroeg uit de veren om mijn briochebrood af te werken. Het deeg had ik gisteren al gemaakt,vanmorgen in bolletjes gerold,in bakvorm gedaan,nog een uurtje laten rijzen en dan...in de oven. Na een half uurtje ongeveer was het klaar en...wat een lekkere geur!! Snel de tafel gedekt,ondertussen eitjes gekookt en geverfd en de ontbijttafel was klaar. Zalig zo'n "paasontbijt"...


hier mijn eerste zelfgebakken briochebroodVanmiddag stond er lamsbout met een frisse sla en frietjes op het menu en als afsluiter een stukje Tiramisutaart,ook dat was weer genieten...Maar even niet denken aan de vele calorieën die erin zitten zeker?!
Aangezien het droog bleef,besloten we dan maar om een fikse wandeling te maken. 2 uurtjes in de buitenlucht heeft deugd gedaan,wel een frisse wind maar daar waren we op voorzien! Zoals gewoon genoot Renni er weer volop van.


Nikolai is al een weekje in zijn knutselperiode en besloot vandaag onze tuinkabouter van een nieuw kleurtje te voorzien. Gelukkig hebben we een veranda waar plaats genoeg is voor zo'n karweitjes! Alles klaar gezet en...na een uurtje of 2 was hij klaar met een prachtig eindresultaat.Zie hier de verschillende stadia :

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er inderdaad uit als een heel geslaagd dagje! Net zo geslaagd als de tuinkabouter trouwens!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk dagje,en wat een super leuke kabouter

    BeantwoordenVerwijderen