dinsdag 19 februari 2013

Het kriebelt om aan de slag te gaan

Lentekriebels noemt men ze zeker. Spijtig genoeg valt er buiten nog niets te doen,behalve dan wat opruimwerkjes maar binnen ga ik toch al aan de slag.
Eerst genieten we van de heerlijke geur van de hyacinthen die overal wat verspreid staan,van keuken tot woonkamer.
In de veranda staan de oleanderzaadjes die langzaam te voorschijn komen. Nooit gedacht dat dit zou lukken,hopelijk worden ze sterk genoeg om te verplanten binnen enkele weken.

Ook voor de eerste keer enkele teentjes knoflook in potgrond gestoken,eens kijken of dit resultaat gaat opleveren. De eerste scheutjes komen toch al piepen...

En ons granaatappeltje doet het ook goed. Leuk al dat beginnende groen in huis!!

Maar tussendoor denken we ook aan wat tussendoortjes,mijn zelfgebakken koekjes blijft hier topfavoriet.Na een dagje is de koekjestrommel al voor de helft leeg!! Gemakkelijk,lekker,goedkoop,...

Nog enkele weekjes en dan ruilen ze de koekjes in voor ijs,is hier meestal HET tussendoortje vanaf april of zo...Misschien ga ik dat dan ook wel eens zelf maken. Dus...receptjes,ideetjes...altijd welkom!

1 opmerking:

  1. jaaa heerlijk he,ik heb ook zo,n zin in het voorjaar,leuk om te kijken wat eruit komt he uit zo,n zaadje,heerlijk die koekjes,ja die zijn hier in een minuut op.

    BeantwoordenVerwijderen