maandag 6 januari 2014

Schattig

Al 10 jaar bij ons,bazig,eigenzinnig maar...ik zou ze niet kunnen missen.De dag doorbrengen met slapen en aandacht vragen,'s avonds samen in de zetel liggen... Echte vriendschap!
Is ze niet schattig??


8 opmerkingen:

 1. ja da's echt genieten he? , en altijd voor je daar, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze is schattig en we hopen natuurlijk dat ze nog een flink aantal jaren door jullie verwend mag worden :-)
  Heb net jouw blogs weer even bijgelezen, heerlijk hoor! Altijd creatief in de weer, met name in en rond huis, super! Helaas ben ik zelf niet zo creatief :-( daarom kijk ik graag met andere creativiteit mee!!
  Ook voor jullie natuurlijk nog de allerbeste wensen voor het jaar 2014!!
  Liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk lief ondeugend koppie zit er op :-)
  Doet me mijn eigen meissie weer nog meer missen als ik dit zie ...ze was nog veel te jong ...jij nog hele erg bedankt voor je lieve woorden op mijn Blog !!
  Dat doet een mens toch erg goed .

  Lieve groet Johanna (Elfies Home )
  http://myfinestcountryhome.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Net zo'n heerlijke boef als onze Boef (ja zo heet hij). Wij hebben ook een Jack Russel en hij is ook 10 jaar. Hij hoort gewoon bij ons gezin en we lachen wat af met hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hier ook zo'n 'echte vriendschap' op mijn schoot liggen. Ik zit dus in de zetel, met mijn laptop op mijn schoot, en daartussen gepropt ligt ze zalig te slapen, ongemakkelijk voor mij om te typen, maar zoooo zalig om zo'n trouwe vriend te hebben dat ik dat er maar bij neem. Nee ze zijn niet te missen! Ze is héél schattig :-) (en nu dat koekje aub, in ruil voor het poseren ;-))

  BeantwoordenVerwijderen