zondag 12 januari 2014

Toch een beetje winters

Vanmorgen genoten van een mooie winterzon,echt prachtige beelden...Een wandeling stond dus zeker en vast op het programma,gewapend met fototoestel en...snoeitang.Ik ben namelijk op zoek naar magnoliatakken (onze struik is nog veel te klein). En als men lang genoeg wandelt,scoort men ook !!
Daarna nog een heerlijk koekenbrood gebakken,zalige geur ondertussen in het ganse huis en...verlangend aan het wachten op het avondeten!


8 opmerkingen:

 1. Koekenbrood ? Ik denk dat wij dat hier suikerbrood noemen .. ziet er heerlijk uit !

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja mooi he de natuur. Het heldere weer. Wat een heerlijk brood lijkt het. Nooit van gehoord koeken brood. zit het tussen cake en brood in?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Liesbeth, eindelijk je blog gevonden, iedere keer vergat ik het.
  Dank je voor je lieve reacties, leuk dat je zo gezellig langs komt.
  Goed idee om een Magnoliatak te snoeien, of de buren bij mij er blij mee zijn:)

  Fijne week en lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nostalgische herinneringen heb ik aan koekenbrood,mijn moeder kneden en zoetige deeg voor 2 grote broden en dan brachten wij het als kind naar de bakker die het in de oven schoof om te bakken,er werd een papieren nummer in het deeg geduwd en het corresponderende nummer kregen we mee naar huis,tegen de avond haalden wij ons eigen brood met nummer weer op bij de bakker. Was onderweg heel moeilijk om niet aan het warme brood te plukken.Op zondag kregen we de grote sneden besmeerd met boter en suiker,heerlijk.

  Lieve groet,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is koekenbrood? Ik dacht eerst dat het wit brood was!

  BeantwoordenVerwijderen